Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη: «Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ…»

Μήνυμα Ελευθερίας και Αισιοδοξίας αλλά και Αγώνα έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ, απενοχοποιώντας την ομοφυλοφιλία,μιλώντας για τη δική του.
Στη χθεσινή εκπομπή αγαπημένος πρωταγωνιστής που είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στο κοινό εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “φλΕΡΤ” με τη Νάντια Κοντογεώργη και έστειλε το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά όσον αφορά στη σεξουαλική ταυτότητα.

“Θέλω να ξέρετε πως η δικιά μου η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα τα καταφέρω αν το ήθελα. Και επίσης είχα τη χαρά, την τιμή να έχω γονείς δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά η αγάπη για το παιδί τους είναι ψηλά και το τι θα πει ο κόσμος είναι πολύ χαμηλά”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (17.35):

No Comments Yet

Comments are closed