Η δυναμική Τάσιου στην Χαλκιδική , η κινητικότητα της Αφροδίτης Νέστορα, η ονοματολογία στον Δήμο Λαγκαδά και οι εξελίξεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης

από Team MyPortal.gr
sms
Γράφει ο “Φωτογράφος” 
Έντονη εβδομάδα πολιτικής και παραπολιτικής είχαμε με σειρά ζητημάτων και θεμάτων. Φυσικά βγήκαν και πολλά παραπολιτικά τα οποία ο φακός μας τα κατέγραψε. Για να δούμε τι έχουμε για αυτή την εβδομάδα να σας παρουσιάσουμε…
Μου λένε ότι έντονα ακούγεται το όνομα του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου για να κατέβει στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ.  Οι πηγές μου από τον Θεσσαλικό κάμπο μου λένε ότι πρόκειται για μια δυνατή υποψηφιότητα που θα αλλάξει την σκακιέρα λόγω της δυναμικής που έχει το όνομα.
Από την Αθήνα μου είπαν πως έντονο είναι το φλερτ με τον μπασκεμπολίστα Νίκου Παππά για να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων.
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε το πρώτο κάλεσμα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα με την παράταξή του. Κάλεσμα πολιτικής ζύμωσης και κυρίως πολιτικής στρατηγικής για τους επόμενους μήνες που έρχονται με θέμα την ατζέντα της Θεσσαλονίκης είναι τα κύρια γνωρίσματα της συνάντησης.
Με τα σημερινά δεδομένα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης  ο μόνος ο οποίος έχει ανακοινώσει ονόματα και επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας από τα ονόματα που ακούγονται είναι μόνο ο Ζέρβας.
Για την εκλογή του στις βουλευτικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία στην Χαλκιδική,  έντονα κινείται ο Γρηγόρης Τάσσιος , πρόεδρος της ΠΟΞ και επιχειρηματίας – ξενοδόχος της περιοχής . Ήδη μετά την αποχώρηση του Βαγιωνά τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν στον νομό.
Δεδομένη από πολλούς θεωρείται η αποχώρηση του Γιάννη Ταχματζίδη από την δημαρχία Λαγκαδά και αυτό έχει ανάψει για τα καλά την ονοματολογία στην περιοχή. Ήδη ακούγονται πολλά ονόματα , όμως το φαβορί για πολλούς είναι η Νίκη Ανδρεάδου , γιατρός στο επάγγελμα και μέχρι σήμερα η αντιπολίτευση στον Δήμο.  Το όνομα του Φάνη Παππά το ρίχνουν στην συζήτηση μάλλον όσοι θέλουν να τον “κοντύνουν” ενόψει βουλευτικών εκλογών.
Ένα από τα ονόματα που έχει κλειδώσει για την Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία είναι της δικηγόρου Αφροδίτης Νέστορα ,η οποία φαίνεται να καταγράφει μεγάλη δυναμική..
Αυτά για σήμερα , καλή συνέχεια