Η δυναμική άνοδος Μανούκα στον Εύοσμο, η εκδήλωση Βάρδα στην Καλαμαριά , τα ευτράπελα στο ΕΕΘ και η ζεσταμένη μηχανή του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Μετά την τεράστια εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, πλέον τα κεφάλια μπαίνουν μέσα και προχωράμε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Η στήλη δίνει συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους εκλεγμένους βουλευτές. Για να δούμε τι έχουμε σε επίπεδο παραπολιτικών για σήμερα.

Ο κακός χαμός μαθαίνω γίνεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με τους υποψηφίους να έχουν πλέον εκδηλωθεί, όμως με τον Μιχάλη Ζορπίδη να καραδοκεί. Μαθαίνω για κάτι υποψηφίους για την θέση του προέδρου οι οποίοι δεν συμπαθούν την στήλη μας , όμως θα έχουμε όλο τον χρόνο να ασχοληθούμε μαζί τους το επόμενο διάστημα για να μιλήσουμε για τα έργα και τις ημέρες τους στο παρελθόν.

Στον Δήμο Καλαμαριάς ακόμα να κοπάσει το θέμα με τους υπαλλήλους που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες και την σχετική κόντρα που είχαν με την διοίκηση. Είναι τόσα τα παράπονα όπου πλέον η γκρίνια έχει πάει και στα υπόλοιπα τμήματα των εργαζομένων.

Την ανακοίνωση των υποψηφίων του θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Χρήστος Βάρδας για τον Δήμο Καλαμαριάς. Αναμένεται όπως μαθαίνουμε πλήθος κόσμου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η διοίκηση Ζέρβα μετά την έντονη αποδοκιμασία της αντιπολίτευσης για το κόψιμο των δέντρων, συνεχίζει κανονικά το τεχνικό της πρόγραμμα με επιτυχία για την αναβάθμιση της πόλης . Πάντως μαθαίνω πως στο επιτελείο του Ζέρβα έχουν ξεσκονίσει τα βιογραφικά και καθημερινά ανακοινώνονται υποψήφιοι από κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα.

Δυναμικά συνεχίζει και κινείται η Μανούκα στον Δήμο Ευόσμου, χτυπώντας καθημερινά με στοχευμένες ανακοινώσεις την διοίκηση Μανδαλιανού και τα λάθη τα οποία κάνει . Η Μανούκα μάλιστα ακούω ότι πάει πολύ καλά και στις δημοσκοπήσεις και ετοιμάζεται για τη μεγάλη ανατροπή.

Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης αφήνοντας εκτός τον Χάρη Καστανίδη . Το ερώτημα είναι αν από θαύμα το ΠΑΣΟΚ πάρει και δεύτερη έδρα στην Α ‘ Θεσσαλονίκης τι θα πράξει; Εκεί βλέπετε δεύτερος είναι ο «δικός του» Αντώνης Σαουλίδης.

Να μην επαναπαυτούν ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τους εκλεγμένους βουλευτές αλλά και από όλο τον κομματικό μηχανισμό. Μάλιστα έδωσε ρητή εντολή να συνεχίσουν οι κομματικές εκδηλώσεις και η επικοινωνία με τους πολίτες με κάθε τρόπο..

Αυτά τα ολίγα για σήμερα