Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κρατάει το γυμνό της στήθος!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Το φετινό καλοκαίρι είναι καλοκαίρι επανασύστασης της στενής της επαφής με τον ανδρικό πληθυσμό. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να τονώσει τις μνήμες όλων για ότι διαθέτει τα καλύτερα οπίσθια και είναι από τα πιο σέξι κορίτσια. Μόνο που τώρα δεν δείχνει την πίσω όψη της, αλλά την μπροστά.

Είναι άλλη μία που έχει κατασκηνώσει στη Μύκονο από καιρό και θα περάσει εκεί το υπόλοιπο καλοκαίρι της. Αλλά δεν είναι άλλη μία που μας απασχολεί. Η Δήμητρα δεν ανήκει στον συρμό, δεν είναι από εκείνες που βλέπεις κάθε μέρα σωρηδόν. Αποτελεί κάτι σπάνιο. Μπαίνει σε μια κατηγορία όπου βρίσκονται λίγες Ελληνίδες. Μεταγραφή από το πάνω ράφι που λέμε.

Στις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram τη βλέπουμε να φοράει αυτό το μουσταρδί μαγιό που είναι το αγαπημένο της για φέτος. Στη μία απ΄τις φωτογραφίες η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τόπλες και κρατάει το στήθος της για να σου μαγέψει ακόμα περισσότερο το μυαλό. Είναι από τις περιπτώσεις που αν το έδειχνε εντελώς δεν θα πετύχαινε το ίδιο αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι το στοιχείο της. Να διαταράσσει φαντασίες.