Η …αβάντα Πατουλίδου σε Νοτοπούλου, και η αγωνία για τα ψηφοδέλτια που δεν κλείνουν

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφουν οι “Απέναντι”

Καθυστερήσαμε λίγες μέρες αλλά θα σας ανταμείψουμε. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και για τη δημοτική κάλπη.

Έτοιμα φαίνεται πως είναι σε μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, με την προσοχή στραμμένη στις νέες συμμετοχές. Στη Νέα Δημοκρατία δεν είμαστε και τόσο σίγουροι πως ο Γιώργος Ορφανός θα είναι τελικά στη «γαλάζια» λίστα, όπως φημολογείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Νέα παρουσία έρχεται από τα δυτικά της πόλης για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο σε μια περιοχή όπου εμφανίζονται αρρυθμίες. Μιλάμε για τον Μανώλη Ιωαννίδη, αντιδήμαρχο σήμερα στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο οποίος φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει στη μάχη.

Νέα είσοδος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θα είναι αυτή του ιατρού ωτορινολαρυγγολόγου Χρήστου Ρόκου. Όσο αφορά τώρα στο πότε θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των δύο κομμάτων, όλα δείχνουν πως μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα δούμε λευκό καπνό, τουλάχιστον από την πλευρά της ΝΔ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τους δικούς του στο …περίμενε, κάτι που, όπως είναι φυσιολογικό, φέρνει μουρμούρες από τους καινούργιους..

Γυναικεία αλληλεγγύη ή πολιτικός πολιτισμός; Αποθέωσε η Βούλα Πατουλίδου την ΚατερίναΝοτοπούλου για τη συμβολή της στην υλοποίηση τουFilm Office.Στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η τελευταία στο MoneyShow, η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι το FilmOfficeυπάρχει σήμεραχάρη στην επιμονή της και στις δικές της πρωτοβουλίες.

Το όνομα του αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Κλεόβουλου Θεοτόκη ακούγεται έντονα για μια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ. Μένει να το δούμε στις επόμενες ημέρες, σε κάθε περίπτωση ο κ. Θεοτόκης θεωρείται βέβαιο πως θα διεκδικήσει την Προεδρία του Ε.Ε.Θ. στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τους τελευταίους μήνες του 2023 (αν δεν έχουμε νέα αναβολή).