Η απάντηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη για το «στριπτίζ» στη Βουλή

από Team MyPortal.gr
sms

Με αιχμές προς τα ΜΜΕ απάντησε ο Κλέων Γρηγοριάδης για το ατυχές περιστατικό που του συνέβη, όταν η κάμερα του υπολογιστή της Μαρίας Απατζίδη τον «έπιασε» να αλλάζει το πουκάμισό του όσο εκείνη μιλούσε σε τηλεσύνδεση στη Βουλή.

Ο βουλευτής αγνοούσε ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε και μη γνωρίζοντας ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Η Μαρία Απατζίδη δεν έδωσε σημασία όταν αρχικά μπήκε στο πλάνο της ο Κλέων Γρηγοριάδης και προσπαθώντας να συνεχίσει την ομιλία της δεν είδε ότι ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεκούμπωνε το πουκάμισό του.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό, η Μαρία Απατζίδη αρχικά έβαλε το χέρι της μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια την έκλεισε τελείως.

Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι το εν λόγω περιστατικό κυκλοφόρησε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ τόνισε καυστικά ότι δεν έκαναν το ίδιο όταν τον μήνυσε ο κ. Αλαφούζος.

Καταλήγοντας, θέλοντας να εξηγήσει γιατί άλλαξε το πουκάμισό του στη Βουλή, υποστήριξε ότι περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο κοινοβούλιο, γιατί «κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

«Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στην βουλή μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ Αλαφούζος. Υ.Γ Όταν δουλεύεις όλη μέρα στην βουλή αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κλέων Γρηγοριάδης.