Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σε ένα story στο Instagram της διάσημης ηθοποιού, του Χόλιγουντ, με καταγωγή και από την Ελλάδα, Τζένιφερ Άνιστον αφιερωμένο σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε πάγκόσμια κλίμακα, βρέθηκε και η Ελληνίδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δίπλα στις Μέρκελ, Στέρτζον και Μισέλ Ομπάμα.

Μέσω Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον, εξέφρασε την αλληλεγγύη της, σε γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα σε όλο τον κόσμο

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Friends» παρουσίασε στον λογαριασμό της, τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 36 εκατομμύρια χρήστες, μια λίστα με γυναίκες που «φέρνουν αλλαγή» στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτή και την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη λίστα την Άνιστον, περιλαμβάνονται, επίσης, μαζί με την κ. Σακελλαροπούλου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Γιασίντα Άρντεν, η νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και άλλες.

Η 51χρονη ηθοποιός συνόδεψε το story με τη φράση: «Ενώ ο κόσμος αποσπάται από τον θόρυβο που προκαλούν όσοι αντιστέκονται στην αλλαγή… η αλλαγή έχει έρθει ούτως ή άλλως – Ενδυνάμωση των γυναικών και αλλαγή του κόσμου».

No Comments Yet

Comments are closed