Η αλλαγή γενικού γραμματέα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο αντιδήμαρχος που έχει χάσει τον ύπνο του και η δυναμική είσοδος του Ζήση

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

Αλλαγές έρχονται στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο λόγος; Η αντικατάσταση του Μίμη Φωτόπουλου από την θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου. Λίγο η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ τους , λίγο η κάθοδος που σκέφτεται στον Δήμο Δέλτα, λίγο η αλλαγή που θέλει να δείξει ο Ζέρβας λόγω της φθοράς οι αιτίες.

Εδώ που τα λέμε για τον Ζέρβα ο Μίμης ήταν λύση ανάγκης και ποτέ δεν εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος.  Από την άλλη με αυτό το βυζαντινό παρασκήνιο στην αυλή του Δημάρχου, που να στεριώσει ο άνθρωπος που αν μη τι άλλο είναι έμπειρος στα αυτοδιοικητικά είναι.

Μου λένε πως για την θέση του γενικού γραμματέα πάντως ο Ζέρβας είχε κάνει αρκετά ραντεβού αλλά έφαγε πόρτα απο πολλούς.. Λέγεται πως τελικά κατέληξε στην επιλογή και σύντομα θα την μάθουμε. Όχι βέβαια ότι αλλάζει κάτι για τους πολίτες που ζουν σε μια ξεχασμένη από τη διοίκηση πόλη.  Που να μείνει χρόνος για δουλειά βλέπετε… Όλος ο χρόνος εκδηλώσεις, ομιλίες και πάνω από όλα φωτογραφίες. Ε, τι; Άνεργοι θα μείνουμε εμείς οι φωτογράφοι;

Πάντως δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης άκουσα να λένε καλύτερα να φύγει γιατι δεν ήταν παραγωγικός.. τώρα τα σχόλια δικά σας βέβαια , εγώ απλά μεταφέρω τις πληροφορίες ..

Μιας και είπαμε για αντιδημάρχους Θεσσαλονίκης κάτι πήρε το αυτί μου ότι ένας απο αυτούς έχει χάσει κανονικά τον ύπνο του .. φυσικά ξέρει αυτός τον λόγο..

Αλήθεια στον Δήμο Θεσσαλονίκης τι έγινε με το θέμα των στάσεων και την εκχώρηση στην διαφημιστική εταιρεία;

Αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΘ στα μέσα Ιουνίου .. Νέο διοικητικό σχήμα με τεχνοκράτες και κυρίως με φρέσκα πρόσωπα.. όπως αλλαγή και στον ΟΑΣΘ με νέο πρόσωπο με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και χρόνια στα κομματικά δρώμενα..

Δυνατά ξεκίνησε ο Ζήσης Ιωακείμοβιτς στην Διοικούσα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Συνεχόμενες επαφές, πλάνο, σχεδιασμός και κυρίως στοχευμένες ενέργειες για να την βγάλει από την αφάνεια των τελευταίων ημερών.  Επιτέλους είδαμε και την πρώτη, μετά από καιρό, παρέμβαση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την πόλη με αφορμή τα όσα γίνονται στο ΑΠΘ.

Παντρεύεται ο γιατρός της καρδιάς μας την αγαπημένη του μετά απο πολλά χρόνια.. πάντως μέσα στην εβδομάδα έφαγε ακόμα μια πίκρα με την νέα δημοσκόπηση. Κύριοι δημοσκόποι μην είστε άκαρδοι, παγώστε για λίγο τις έρευνες. Παντρεύεται ο άνθρωπος…

Νέες μεταγραφές από τον Χρήστο Βάρδα στην Καλαμαριά δείχνοντας πως από νωρίς μπαίνει δυνατά για τον Δήμο..

Ο κακός χαμός στον Εύοσμο στα δεξιά .. από όσο φαίνεται όλοι θέλουν να ειναι επικεφαλής αλλα ο Μανδαλιανός κερδίζει με άνεση από την πρώτη Κυριακή

Αυτά τα ολίγα για σήμερα

 

ΥΓ: κάτι παρατρεχάμενοι του Ζέρβα έκαναν λέει ένα site για να εξυμνεί τον Δήμαρχο και που ασχολείται πολύ μαζί μου.  Get a life παίδες, μόνοι σας το διαβάζετε και ευχαριστιέστε: «μα τι σπουδαίοι είμαστε! Πως τη σώσαμε την πόλη έτσι ρε παιδιά».