Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρελαίνει με το μπούστο της!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τις φωτογραφίες που αναρτούν κατά καιρούς οι διάσημες Ελληνίδες, θα βρεις αρκετά μοτίβα που έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Να σε μετατρέψουν σε πιστό ακόλουθο. Σε ακόλουθο που ψάχνει τις αναρτήσεις τους και τους δίνει εμπορική ισχύ. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει τελειοποιήσει αυτή την τεχνική και θα το καταλάβεις μόλις δεις το βίντεο.

Δεν είναι καθόλου τυχαία μια από τις πιο δυνατές influencers στο Instagram. Εξάλλου από τη στιγμή που βγήκε από το My Style Rocks, είναι το βασικό της επάγγελμα. Instagrammer. Δεν πήγε στο Nomads σαν τη Σίσσυ Ζουρνατζή, αλλά θα ήταν μια τρομερή επιλογή σε περίπτωση που βγει επόμενος κύκλος.

Γιατί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα κορίτσι που θα κρατούσε στην οθόνη το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό. Όπως το κάνει και στο προφίλ της στο Instagram. Εκεί όπου παίζει κάθε φορά με το μυαλό τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ανεβάζει ένα βίντεο όπου την βάφει στο στήθος και στο πρόσωπο μια make up artist και η κάμερα δείχνει σε τέτοιο σημείο, ώστε αναρωτιέσαι αν είναι τόπλες ή όχι.

Η απάντηση έρχεται στο τέλος, όπου φαίνεται το φόρεμά της. Κάτι που δεν αλλάζει την εικόνα. Το μπούστο της είναι πληθωρικό και το βλέμμα της σαγηνευτικό.