Η Α. Ευθυμίου στο MyPortal.gr (vid): Η Τουρκία πρέπει να δεχθεί την επιστροφή 1400 μεταναστών που δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για άσυλο

από Team MyPortal.gr

Στις αλλαγές στα εργασιακά μέσα από το νέο νόμο Χατζηδάκη αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Web TV του MyPortal.gr. Mε την πολιτική ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και την επαγγελματική της Εργατολόγου η κα. Ευθυμίου σημειώνει πως το νομοσχέδιο είχε πολλές θετικές διατάξεις όπως για την αντιμετώπιση της παρενόχλησης και της βιας στους χώρους εργασίας, την τηλε-εργασία, τις γονικές άδεις κ.α. Ωστόσο και σημεία που έχριζαν βελτιώσεων όπως για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας.

Στο θέμα του εμβολιασμού η βουλευτής της ΝΔ απευθύνει κάλεσμα για εμβολιασμούς και σημειώνει πως πρέπει να ακούμε τους ειδικούς επιστήμονες. Τονίζει πως στα θέματα παρενόχλησης έρχεται αυστηροποίηση των ποινών.

Τέλος για τα ελληνοτουρκικά αναφέρει ότι η Τουρκία πρέπει να δεχθεί να γυρίσουν πίσω οι 1400 μετανάστες που αξιολογήθηκαν αρνητικά το αίτημά τους για άσυλο. Εκτιμά δε πως μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα έχουμε ένα πιο ηρεμο καλοκαιρι.