H πρώτη έκπληξη Κωνσταντόπουλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η νέα δημοσκόπηση στην Α Θεσσαλονίκης και τα πάρκινγκ-«φαντάσματα» 

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Η θερμοκρασία στα ύψη με τις διακοπές επίσημα να έχουν ξεκινήσει για τους περισσότερους. Εμείς όμως είμαστε εδώ, παρόντες στο ραντεβού μας με τα παραπολιτικά και παραδημοτικά. Για να δούμε τι έχουμε

Μετά από καιρό έγινε μια ακόμα δημοσκόπηση στην Α’ Θεσσαλονίκης.  Η εικόνα λίγο πολύ γνωστή, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε.. Η τριάδα με Γκιουλέκα, Ράπτη , Καλαφάτη δεν σπάει με τίποτα..  Σε αυτή την δημοσκόπηση μετρήθηκε και η Μαρία Σπυράκη, η οποία καταγράφει πολύ καλά νούμερα και φυσικά εκλέγεται… Από τους υπόλοιπους γίνεται μάχη εκλογής μεταξύ Σιμόπουλου , Ευθυμίου , Κούβελα και Καραγιαννακίδη..

Πάντως ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι πως μετά την απογραφή αναμένεται στην Α και Β Θεσσαλονίκης να προστεθούν έδρες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως αν η Νέα Δημοκρατία διατηρήσει τα ποσοστά της στην Β’ Θεσσαλονίκης θα εκλέξει 4 βουλευτές.

Ακούω πως απο το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας ο Θανάσης Μαμάκος..

Επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκλέχθηκε ο Δημήτρης Γαλαμάτης. Αυτο σημαίνει ότι πρακτικά παραιτήθηκε από την προηγούμενη του θέση και πλέον θα ασχοληθεί με ένα επάγγελμα σε ένα τομέα που αγαπάει.. Πάντως σήμερα μένει αφοσιωμένος στα καθήκοντα του στην γενική γραμματεία , στο υπουργείο το οποίο ετοιμάζονται πολλά νομοσχέδια για τα ΜΜΕ..

Για μετά την ΔΕΘ ετοιμάζει ο Κωνσταντόπουλος νέο πολιτικό κάλεσμα που θα αφορά την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.. Ήδη ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒΕ έχει ξεκινήσει την στελέχωση του γραφείο του.. Μάλιστα ως έκπληξη θεωρείται η προσθήκη γυναίκας που ήταν για πολλά χρόνια στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την ιστορία και ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Πιερακάκης μακράν ο πιο πετυχημένος υπουργός της κυβέρνησης με την ψηφιακή αναβάθμιση του κράτους να γίνεται πλέον σε ραγδαίους ρυθμούς..Ήδη πάντως ακούγεται έντονα ότι στις εκλογές στο τέλος της τετραετίας θα είναι παρών απο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας καθώς θα χρησιμοποιηθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο για τις εκλογές..

Με έναν ακόμα επιπρόσθετο ρόλο έχει επιφορτιστεί η Κατερίνα Νοτοπούλου , η οποία είναι στην επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για ανεύρεση υποψηφίων δημάρχων ανά την επικράτεια..

Πάρκινγκ ανακοινωνει και ξανα ανακοινώνει ο Δημαρχος Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας επικοινωνιακές εντυπώσεις για τη δηθεν δημιουργία θέσεων στάθμευσης που τόση αναγκη εχουν οι πολίτες. Μονο που ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοινώνει ως νέα πάρκινγκ, χώρους που ήδη λειτουργούν ως χώροι στάθμευσης.  Με κορωνιδα το πάρκινγκ της Μαρίας Κάλλας, που έχει βέβαια τα χάλια του.  Αν την συντήρηση (αν και όποτε γινει) στο Δημο την βλέπουν ως νέα πάρκινγκ για να βγάζουν με μεγάλους τίτλους ανακοινώσεις, τότε κατι δεν πάει καλά στο Δημαρχείο.  Φυσικά οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο και ήδη στο μεσα κοινωνικής δικτύωσης πέφτε γέλιο.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα .. καλές βουτιές