Γκιουλέκας: «Στο να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι αυτή την κρίση συμφωνούμε όλοι.Το θέμα είναι να το δείχνουμε και στην πράξη»

«Το να βγαίνουν κραυγές αντιπολιτευτικού περιεχομένου μόνο και μόνο για να προσκομιστούν πολιτικά οφέλη από μια τέτοια κρίση αδικεί αυτή την στιγμή το επίπεδο της μάχης που δίνεται.
Καταλαβαίνω την κριτική και είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριζόταν ότι σε όλη αυτή την μάχη δεν έγιναν λάθη και παραλείψεις. Γίνεται, όμως, μία τεράστια προσπάθεια από όλες τις πλευρές. Κυρίως, από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Και η Κυβέρνηση προσπαθεί να συνδράμει με όλα τα μέσα για να δώσουμε αυτή την μάχη με τους καλύτερους όρους.
Αυτή την ώρα πάνω απ’ όλα είναι η μάχη για την υγεία μας, για τις ζωές μας», σχολίασε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Στο να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι αυτή την κρίση συμφωνούμε όλοι. Το θέμα είναι να το δείχνουμε και στην πράξη. Και στην πράξη δεν το δείχνουμε όταν δυναμιτίζουμε.
Αλίμονο εάν δεν ακούγεται κριτική – και πρέπει να ακούγεται κριτική -, όμως, να μην ακούγεται μια φθηνή κριτική, γιατί όχι μόνο δεν προσθέτει δυνάμεις σε αυτή την μάχη, αλλά αφαιρεί.
Αυτό που θα μας βοηθούσε όλους αυτή την στιγμή είναι απ’ όλες τις πλευρές να κατατίθενται προτάσεις», τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας και υπογράμμισε:

«Κανένας δεν θριαμβολογεί. Το ότι έγινε μία διαπίστωση ότι πράγματι είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από άλλες χώρες στην Ευρώπη δεν συνιστά θριαμβολογία. Όταν έστω και μία ανθρώπινη ζωή κινδυνεύει κανείς δεν μπορεί να θριαμβολογεί. Και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν χαρακτηρίζει το ύφος της Κυβέρνησης».

 

No Comments Yet

Comments are closed