Γιώργος Αποστολέρης: Η τηλεδιοίκηση στην Λάρισα σταμάτησε πριν 4 χρόνια λόγω έλλειψης προσωπικού

από Team MyPortal.gr
sms

Ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης, μίλησε για τον σταθμό της Λάρισας χαρακτηρίζοντας τον «δύσκολο» σταθμό, με πολύ έντονο φόρτο εργασίας, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Mega.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι λόγω του φόρτου εργασίας  παλιότερα στην βάρδια υπήρχαν δύο σταθμάρχες, αλλά και δύο σταθμάρχες στην τηλεδιοίκηση.

Αναφορικά με την τηλεδιοίκηση στον σταθμό της Λάρισας υπογράμμισε ότι δούλευε πριν από 3 -4 χρόνια, αλλά η λειτουργία της σταμάτησε γιατί δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό.

Σχετικά με την απαιτούμενη εκπαίδευση των σταθμαρχών ξεκαθάρισε: «Με σαράντα μέρες δεν γίνεσαι σταθμάρχης και μάλιστα, δεν μπορείς να υπηρετήσεις σε ένα τέτοιο σταθμό με τόσο φόρτο εργασίας. Η εμπειρία αποκτάται μέσω εργασίας σε μικρούς σταθμούς και με μεταθέσεις».

Σύμφωνα με τον πρώην σταθμάρχη του Βόλου και ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας θα έπρεπε να κάνει μία εκφώνηση ότι θα πάρει την παρακαμπτήρια, δηλαδή στην γραμμή της καθόδου, και έτσι με την ανακοίνωση αυτή θα ενημερωνόταν και ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Καταλήγοντας ο κ. Αποστολέρης υπογράμμισε ότι «στο μιλητό δεν γίνεται κυκλοφορία».

 

 

Δείτε την παρέμβαση του κ. Αποστολέρη εδώ