Γιατί η Αποστολή Μηνυμάτων είναι το σημαντικότερο εργαλείο προώθησης;

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Τα μαζικά μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα είναι η πιο πρωτοποριακή και αποτελεσματική υπηρεσία ενημέρωσης ή προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Με ένα μόνο κλικ στον υπολογιστή σας επικοινωνείτε με χιλιάδες κινητά τηλέφωνα των φίλων σας.

Μια σειρά από ευέλικτες υπηρεσίες θα σας δώσουν την δυνατότητα όχι μόνο να απευθυνθείτε στους πελάτες σας αλλά και να προσελκύσετε νέους, αυξάνοντας τελικά τα κέρδη της επιχείρησης σας εύκολα και με χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα με την επιλογή των μαζικών μηνυμάτων έχετε αρκετές οφέλειες ως προς την ικανοποίηση όχι μόνο την δική σας αλλά και του πελάτη σας. Η κορυφαία πλατφόρμα μας, διαθέτει:

  • Δυναμικό Πεδίο Αποστολέα όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το όνομα του αποστολέα, ακόμη και αν δεν σας έχει καταχωρήσει ο παραλήπτης στην συσκευή του.
  • Αναφορές Παράδοσης, το κάθε sms που στέλνετε μέσα από την υπηρεσία μας, λαμβάνει αναφορά παράδοσης και μπορείτε να παρακολουθείτε τα στατιστικά της αποστολής σας.
  • Διαγραφή Ανενεργών Αριθμών, σας δίνει την δυνατότητα να εντοπίσετε και να διαγράψετε τους ανενεργούς αριθμούς του πελατολογίου σας, ώστε να μην χρεώνεστε για αριθμούς που έχουν πάψει να ισχύουν.
  • Προγραμματισμένα SMS όπου μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή σας σε μελλοντική ημερομηνία και ώρα.
  • Πρότυπα Μηνύματα, με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποθηκεύσετε τα επιτυχημένα κείμενα σας και να τα ανακαλέσετε σε οποιαδήποτε μελλοντική αποστολή σας.
  • Προστασία διπλοεγγραφών, σας προστατεύει από διπλο-αποστολές αλλά και διπλοκαταχωρήσεις των ίδιων αριθμών και έτσι αποθηκεύει μόνο μία φορά τον κάθε αριθμό στην βάση σας.

Επισκευτείτε τώρα την υπηρεσία μας Sms-Marketing.gr και μάθετε για τις προσφορές μας.