Γιατί απέχουν Μπουτάρης και Ψωμιάδης από τον δεύτερο γύρο των εκλογών της κεντροαριστεράς

Απέχουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από τον δεύτερο γύρο των εκλογών της κεντροαριστεράς ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ του Γιώργου Καμίνη και ο αποκλεισμός του δημάρχου Αθηναίων από τον δεύτερο γύρο τον οδήγησε στην απόφαση να μην προσέλθει την Κυριακή στης κάλπες. Οσο για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με σημερινή του δήλωση ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει γιατί η επιλογή μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων είναι «μια στενή κομματική διαδικασία που προφανώς δεν τον αφορά».

Πάντως ο Ψωμιάδης αφήνει αιχμές και για κάποιους εντός της ΝΔ που διαρρέουν πως εξοργίστηκαν με την κίνηση που έκανε. «Εγώ δεν εγκατέλειψα ποτέ τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Άλλοι επιχείρησαν να με διαγράψουν πολιτικά. Έχουν το θράσος να μιλούν για εμένα αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα για να μπουν στο κόμμα πολιτικοί γυρολόγοι και μισθοφόροι που ποτέ τους δεν ήταν ΝΔ, αντίθετα μάλιστα την πολέμησαν. Και τώρα τη βλέπουν σαν σανίδα σωτηρίας για να επιβιώσουν πολιτικά», τονίζει ο κ. Ψωμιάδης, που πάντως δεν γνωστοποίησε τι επιλογή έκανε στον πρώτο γύρο των εκλογών…

 

No Comments Yet

Comments are closed