Γιάννης Κουριαννίδης: Η κεντρική προεκλογική ομιλία του και η παρουσίαση των 126 υποψηφίων

από Team MyPortal.gr
sms

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στον πολυχώρο Imperial Port, πραγματοποιήθηκε  η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Κουριαννίδη, και η παρουσίαση των 126 υποψηφίων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά του στον Δήμο και στις Κοινότητες της πόλης. Το παρών έδωσαν πολλές εκατοντάδες Θεσσαλονικείς και η εκδήλωση έδωσε το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Κουριαννίδης παρουσίασε τις βασικές θέσεις του προγράμματός του και τόνισε πως ήρθε η στιγμή η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει έναν δήμαρχο που δεν είναι παιδί ενός κομματικού σωλήνα ή εντολοδόχος επιχειρηματικών ή άλλων συμφερόντων, για να μην κάνουν κουμάντο στην πόλη μας οι εντολές ξένων κέντρων χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες της, για να σταματήσουν επιτέλους προγράμματα υλοποίησης πολιτικής, κλιματικής και μεταναστευτικής «ορθότητας», για να επανακτήσει η Θεσσαλονίκη την ελληνική φυσιογνωμία της, για να γίνει η Θεσσαλονίκη μία πόλη λειτουργική και ανθρώπινη, για να σταματήσει επιτέλους το αίσχος του Thessaloniki Pride και να επανέλθουν ως πρότυπα οι αξίες και οι αρχές της ελληνικής κοινωνίας, για να σταματήσει η εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου και γιατί αν ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους, με τις ίδιες αποστεωμένες αντιλήψεις και τις ίδιες σκοπιμότητες, δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά αλλαγή στην πόλη μας. Μόνο προς το χειρότερο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριωτική Δύναμη» κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα» κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, ο Γ.Γ. του «Εθνικού Μετώπου» κ. Μάνος Κώνστας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ρόκος και ο επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός κ. Σάββας Χαλιαμπάλιας. Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Α´ αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Στεφάνου, ο πρόεδρος της ΣΦΕΒΑ κ. Φιλόθεος Κεμεντσετζίδης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΒΑ κ. Παντελής Πάπιστας, ο πρόεδρος της ΠΑΟ κ. Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλληλοβοήθειας Αποφοίτων ΣΜΥ Λχος(ε.α.) Κωνσταντάρας Περικλής  και μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μακεδονίας-Θράκης αποφοίτων ΣΜΥ  Τχης Καρασπύρου Ναπολέων