Γιάννης Γιώργος: «Η Χαλκιδική έχει ανάγκη από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στη Βουλή»

από Team MyPortal.gr
sms

Στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Star και στην Κορίνα Ζολά μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος. Ο κ. Γιώργος κάλεσε τους Χαλκιδικιώτες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ώστε να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη που οικοδομήθηκε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη θητεία του στην Περιφέρεια.

Ο κ. Γιώργος υπογράμμισε ότι η Χαλκιδική έχει ανάγκη από ανθρώπους με εμπειρία και γνώση στη Βουλή, που θα βρίσκονται στα κέντρα λήψης αποφάσεων για να μην χαθεί το «τρένο» της ανάπτυξης μεγάλων υποδομών τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ν.Καλλικράτειας, όπου είχε συνάντηση με τον Δ/ντη, Νικόλαο Καραμήτσιο. Όπως υπογράμμισε ο κ. Γιώργος τα επόμενα χρόνια μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης η Νέα Δημοκρατία και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ήδη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εκσυγχρονισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τον δομών του, αναβαθμίζοντας 80 Νοσοκομεία και 158 Κέντρα Υγείας, με 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ και με την επέκταση των προληπτικών εξετάσεων για όλους τους συμπολίτες μας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος θα πραγματοποιήσει στις 7:30 το απόγευμα την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην Ιερισσό, στο Πολιτιστικό κέντρο.

 

Στις 9 το βράδυ μιλά για το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών στο Europe1, στην εκπομπή «Με Καθαρή Ματιά» και στη Σουζάνα Καζάκα.