Γεννηματά για Καμμένο: Κατήγγειλε παρεμβάσεις του Σόρος, εισαγγελέας υπάρχει;

Στις καταγγελίες που έκανε χθες το βράδυ στο βήμα της Ολομέλειας ο έως πρότινος συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.

«Αναφέρθηκε χθες από τον πρώην συνεταίρο σας, ότι σύμβουλος σας παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη. Επιτέλους, υπάρχει ένας εισαγγελέας να παρέμβει; Κανένας δεν παρενέβη για όσα ειπώθηκαν περί χρηματοδότησης από τον Σόρος. Βλέπουμε ότι οι πρώην συνεργάτες σας είναι καμένοι που συνεργάστηκαν μαζί σας», τόνισε και θύμισε τους κ.κ. Αλαβάνο, Βαρουφάκη και πιο πρόσφατα τον κ. Καμμένο.

Υπενθυμίζεται πως ο Π. Καμμένος χθες βράδυ αφού σχολίασε τις φωτογραφίες Ζάεφ-Σόρος από το Νταβός, είπε «το ποιοι δουλεύουν για τον Σόρος θα το δούμε. Η δικαιοσύνη και κάποιοι έντιμοι δικαστές θα ανοίξουν τους λογαριασμούς κάποιων και τις εταιρείες εκείνων που διακίνησαν αυτή την υπόθεση πολύ σύντομα. Κι αν δεν το κάνουν οι Εισαγγελείς, θα το κάνουμε εμείς».

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τις καταδίκασε απερίφραστα και ζήτησε από τους βουλευτές να «κοιταχτούν στον καθρέφτη γιατί εκείνοι δεν καταδίκασαν τις επιθέσεις εναντίον του ΠΑΣΟΚ που έγιναν με συμμετοχή ανοχή και καθοδήγηση σας».

Επανέλαβε δε «go back κύριε Τσίπρα», ζητώντας εκλογές.

No Comments Yet

Comments are closed