Γ. Οικονόμου: Όσο ο Τσίπρας συνεχίζει τις υποσχέσεις, η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στους πολίτες

από Team MyPortal.gr
sms

«Όσο ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τις υποσχέσεις, η Κυβέρνηση εξαντλεί κάθε περιθώριο για να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στις κατηγορίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί αισχροκέρδειας στα σούπερ μάρκετ.

«Μόνο ως αποτέλεσμα ακραίου αντιπολιτευτικού μένους θα μπορούσε να θεωρηθεί η δήλωση του κ. Τσίπρα που κάνει λόγο για “δημοκρατική εκτροπή και αισχροκέρδεια” και προσπαθεί μάλιστα να τα συνδέσει. Δημοκρατική εκτροπή, για να σοβαρολογούμε, είναι η προσπάθεια παράκαμψης των θεσμών και του Κανονισμού της Βουλής, οι μαύρες σακούλες με τα ευρώ και ο Α2», υπογράμμισε.

Μάλιστα, αναφερθείς στην παγκόσμια ακρίβεια, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι «η Κυβέρνηση με σοβαρές προσπάθειες και αποφασιστικές κινήσεις την αντιμετωπίζει όσον αφορά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι σε διαρκή αγώνα να πετύχει το ίδιο και στα καταναλωτικά αγαθά. Τα στοιχεία διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι σύντομα θα φανεί πιο έντονα το αποτέλεσμα των πολιτικών προστασίας του καταναλωτή».