Γ. Οικονόμου: Οι εκλογές θα διεξαχθούν όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας

από Team MyPortal.gr
sms

Για το χρόνο των εκλογών, τις “διπλές” κάλπες και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης, μίλησε  σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονομόμου, σε συνέντευξή του, στην ΕΡΤ.

Ο κ.Οικονόμου δήλωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν “όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς,  αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν” είπε . Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης τη σημασία και των δυο εκλογικών αναμετρήσεων που θα υπάρξουν, αν με την πρώτη δεν σχηματιστεί κυβέρνηση.”Είναι το ίδιο κρίσιμες, το ίδιο αποφασιστικές και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις” υπογράμμισε.

Σ΄ότι αφορά την ” επόμενη μέρα” των εκλογών και για το σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων,τόνισε ότι ” τις απαντήσεις  τις δίνει ο λαός “, επισημαίνοντας ότι η χώρα ” χρειάζεται  μια κυβέρνηση, συμπαγή αποτελεσματική, με κατανόηση της παγκόσμιας κατάστασης”  όπως σήμερα διαθέτει.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη γειτονική Αλβανία, ανέφερε ότι εκτός από συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία, θα επισκεφθεί και χωριά όπου ζει η ελληνική μειονότητα.

Σ΄ ότι αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά, ο κ. Οικονόμου, δήλωσε μεταξύ άλλων  ότι ο πρωθυπουργός την ερχόμενη βδομάδα, θα μιλήσει στη Βουλή, όπου θα δώσει μια συνολική απάντηση “για  όλο αυτό το θέμα”.