Γ.Καρατζαφέρης στο MyPortal.gr (vid): Θα μπορούσα να δεχτώ μια ονομασία για αυτούς west of Macedonia… Δεν το συζητάω το όνομα καθόλου

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Ο δημοσιογράφος, πολιτικός, ιδρυτής και πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «30+3» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Έχοντας πάντα το θάρρος της γνώμης του, τοποθετείται σε όλα τα ανοιχτά και καίρια ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η ονομασία των Σκοπίων και οι Τουρκικές προκλήσεις, ασκώντας κριτική στον τρόπο διαχείρισης που έχει επιλέξει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑνΕλ, ενώ σκιαγραφεί τον Πάνο Καμμένο.

Καθώς ο ίδιος υπήρξε βουλευτής της ΝΔ περιγράφει τι έχει αλλάξει στη ΝΔ από τότε μέχρι σήμερα, ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να αποκτήσει τα ιστορικά γραφεία της Ρηγίλλης.

Επισημαίνει ότι έχει ανανεώσει τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., ποια είναι η σχέση του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τι τον συνδέει με την Θεσσαλονίκη.

Εξηγεί τι σημαίνει καθαρή έξοδος, αν μπορεί να αναστραφεί η οικονομική κατάσταση της χώρας και πως το 2009 σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες ήταν ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός.

Περιγράφει πως διατηρεί υγιές οικονομικά το κόμμα, αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, που δημιούργησε ο ίδιος.

Παραδέχεται ότι παρά το είναι βαθιά θρησκευόμενος γνωρίζει από ζώδια, ποιος τον «εντρύφησε» και πως προέκυψε το σύνθημα «χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη».