Γ.Δαρδαμανέλης στο MyPortal.gr (vid): Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς μου έδωσαν τα εφόδια εκείνα για δώσω προοπτική Ανάπτυξης στον Δήμο.

από Team MyPortal.gr
sms

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς με το συνδυασμό “Γενιά Δημιουργίας”, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «Κατ΄Ουσίαν» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Φένια Κλιάτση.

Με στόχο να συνθέσει όλες τις ηλικίες και τις πολιτικές δυνάμεις, εισέρχεται, όπως λέει, στη μάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Καλαμαριάς μετά από 8 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης , ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, στοχεύει στη συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού και πολυκομματικού ψηφοδελτίου, αποτελούμενο από νέα και άφθαρτα πρόσωπα που θα δουλέψουν για την επόμενη μέρα στην Καλαμαριά.

Κληθείς μάλιστα να απαντήσει αν θα ζητήσει τη στήριξη της Ν.Δ ,δηλώνει πως «η μόνη στήριξη που θέλουμε, είναι αυτή των πολιτών», ενώ διευκρινίζει πως δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του η συγκρότηση ενός ακραιφνώς κομματικού ψηφοδελτίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ρωτήθηκε και για την παρούσα δημοτική αρχή, ωστόσο επέλεξε να μην ασκήσει κριτική στο έργο της, λέγοντας απλώς ότι «υπάρχει μια διαρκής στασιμότητα στην Καλαμαριά, που κάποτε ήταν ελιτίστικος τόπος, και τώρα αυτό χάθηκε». Πρόσθεσε μάλιστα πως «εμείς δεν έχουμε σκοπό να πούμε τι δεν έκαναν οι άλλοι, αλλά τι θα κάνουμε εμείς».