Φινάλε Μάνεση με promo για έναρξη Μελέτη και καλοκαιρινό πρωινό Alpha

Η είδηση επισήμως ήταν γνωστή περίπου μια εβδομαδα καθώς ανακοινώθηκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Ο έμπειρος και πετυχημένος παρουσιαστής του Alpha θα κρατάει το τιμόνι της εκπομπής με την οποία επιστρέφει στην πρωϊνή ζώνη η Ελεονώρα Μελέτη, η έναρξη της οποίας θα γίνει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δηλαδή στις 7 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωΐ. Τα Σαββατοκύριακα ο Ν.Μάνεσης θα συνεχίσει να μας κρατά παρέα, ξεκινώντας από τις 12/9 και πια θα συμπληρώνει 7 ημέρες την εβδομάδα τηλεοπτικής εμφάνισης!

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος κλείνοντας σήμερα την εκπομπή του για φετινή σεζόν, ενώ την προηγούμενη Κυριακή είχε παρουσιάσει την είδηση μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη ως καλεσμένη του.

Κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε ο ίδιος σήμερα, έκανε «πάσα» και για το καλοκαιρινό πρωϊνό που ξεκινάει αύριο με τους τρεις νεαρούς παρουσιαστές – δημοσιογράφους του Alpha  με τίτλο «Alpha Παντού» με τους Βίκυ ΧαντζήΠαναγιώτη Σουρέλης και Φωτεινή Πετρογιάννη από τις 9 έως τις 12 που θα ακολυθεί πιστά την πετυχημένη συνταγή του «Σαββατοκύριακου με τον Μάνεση». Μάνεσης Παντού λοιπόν στον Alpha!

No Comments Yet

Comments are closed