Φάνης Παπάς: «Μέλημά μου είναι ν’ αλλάξουμε ταχύτητα στη Β’ Θεσσαλονίκης»

από Team MyPortal.gr
sms

«Εδώ, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, η καρδιά της επιχειρηματικότητας τους πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα σταδιακά ανασυντάσσεται. Οι πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αρχίζουν να βρίσκουν την καλύτερη εφαρμογή τους, μετά την παρέλευση της δεκαετούς επώδυνης κρίσης για τη χώρα. Προσωπικό μου μέλημα είναι ν’ αλλάξουμε πλέον ταχύτητα στη Β’ Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό ζητώ τη υποστήριξη της υποψηφιότητας μου και την ψήφο σας στις 21 Μαϊου».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Φάνης Παπάς, στην ανοιχτή ομιλία – εκδήλωση που διοργάνωσε σε έναν όμορφο χώρο στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου με υπέροχη θέα σ’όλο το Θερμαϊκό κόλπο, απευθυνόμενος σε εκατοντάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής, που έδωσαν το παρών από όλες τις περιοχές των δημοτικών ενοτήτων του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας.

Ο κ. Παπάς μίλησε για τις δυνατότητες και τις προτεραιότητες της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, τις επιχειρήσεις, τις ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις, επισημαίνοντας ότι «αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της αναπτυξιακής διαδικασίας, μέσα από την παροχή κινήτρων, μέσα από τη μείωση της φορολογίας, μέσα από στοχευμένα μέτρα ενδυνάμωσης του επιχειρείν, μέσα από τον δραστικό περιορισμό της γραφειοκρατίας. Όλα αυτά αποτελούν εμπόδιο στην παραγωγική ανάταξη μιας περιοχής, που είναι αμιγώς παραγωγική, καθώς είναι κέντρο της αγροτικής παραγωγής, της μεταποίησης, του διαμετακομιστικού εμπορίου, της βιομηχανίας και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Οφείλουμε να ζωντανέψουμε ξανά τη Β’ Θεσσαλονίκης. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε τις υποδομές της. Οφείλουμε να ενισχύσουμε τις εξαγωγές και την εξωστρέφεια των προϊόντων μας. Οφείλουμε να δούμε ξανά το πλαίσιο για τις μεταφορές, το διαμετακομιστικό εμπόριο, τα logistics. Για να κάνουμε ξανά πρωταγωνίστρια αυτή την περιοχή».

Ο κ. Παπάς αναφέρθηκε στα δομικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και μίλησε για «…την επόμενη μέρα, με σταθερά – τολμηρά βήματα – μπροστά:

-Στην πρωτογενή παραγωγή.

-Στη βιοτεχνία και βιομηχανία.

-Στις μεταφορές και το διαμετακομιστικό εμπόριο (logistics).

-Στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, την ξεχασμένη άλλοτε «ραχοκοκκαλιά» της

ελληνικής οικονομίας..»

Τον Υποψήφιο Βουλευτή προλόγισαν οι κ.κ. Θωμάς Βράνος (πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης), ο Κώστας Μαρκογιάννης (πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Ωραιοκάστρου), ο Σωτήρης Μπάτος (πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας) και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.