Εξέλιξη «βόμβα» στο «Έρωτας μετά»- Αυτός κρατάει την Άννα

Απόψε στις 21.50 και συγκεκριμένα στο τέλος του επεισοδίου θα εμφανιστεί ο Γιώργος Νινιός, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο θα είναι αυτός που θα κρατά φυλακισμένη την Άννα, που υποδύεται στη σειρά η Βάσω Λασκαράκη

Τέσσερα χρόνια μετά το ρόλο του ως αρχικαπετάνιος Ανδρέας Μαντάς στις «Προδοσίες», μία καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ που μεταδόθηκε τη σεζόν 2016-2017, ο Γιώργος Νινιός επιστρέφει στην TV, πρωταγωνιστώντας αυτή τη φορά στη δραματική σειρά «Ερωτας μετά». Σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη ο γνωστός ηθοποιός θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει το ρόλο του σκοτεινού προσώπου που θα κρατά φυλακισμένη την Άννα (Βάσω Λασκαράκη). Ήδη από το χθεσινό επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν τη σκιά του, ενώ η αποκάλυψη θα γίνει απόψε στις 21.50 από τον Alpha.

Εντωμεταξύ σήμερα και αύριο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στη σειρά «Ερωτας μετά»: Η Νόρα βρίσκει κάτω από την πόρτα έναν φάκελο με το όνομά της που μέσα έχει την αναγγελία κηδείας του Παράσχου. Ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή, ενώ η σχέση του Αποστόλη και της Λαμπρινής περνάει σε άλλο επίπεδο. Την ίδια στιγμή ο Ηλίας μαθαίνει κάτι από την μητέρα του, την Ελένη, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Δούκα. Ο Γιώργος επιστρέφει στο αστυνομικό τμήμα, μαθαίνει για το τηλεφώνημα του αγνώστου στη Νόρα και ζητάει από τον Τόνι να το ερευνήσει.

Η Άντι πείθει τον Γεράσιμο και τη Λίζα να πάνε το δεύτερο κινητό του Κωνσταντίνου στην αστυνομία ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη ξεκαθαρίζει στον Σταύρο ότι δεν αντέχει άλλο να δουλεύει γι’ αυτόν. Ο Κωνσταντίνος ξεσπάει μετά την αποκάλυψη του Ηλία και μετά από έναν έντονο διάλογο με την Ηλέκτρα καταλήγουν να φιληθούνε. Τέλος, ο αστυνόμος εσωτερικών υποθέσεων λέει στον Γιώργο ότι στο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Χαρίτου, του άνδρα που βρήκαν νεκρό στην αποθήκη.

πηγή: ethnos.gr
No Comments Yet

Comments are closed