ΕΡΤ: Αυτές είναι οι νέες εκπομπές και τα πρόσωπα που έρχονται στο πρόγραμμα

Η νέα διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης επιθυμεί να αλλάξει το προφίλ της και να φέρει νέο-ανανεωμένο πρόγραμμα με εκπομπές και σειρές

Ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες προσθήκες ετοιμάζουν τα στελέχη της ΕΡΤ σταδιακά, με μόνο στόχο να κάνουν τη δημόσια τηλεόραση ανταγωνιστική και να δουν την τηλεθέαση να ανεβαίνει, όπως ανφέρει το reader.gr.

Από τον προϋπολογισμό του 2020 υπολογίζεται ότι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ θα αξιοποιηθούν για το πρόγραμμα και επενδύσεις, κάτι που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μάλιστα, της «Real Life», το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει στην απογευματινή ζώνη ένα μαγκαζίνο στα πρότυπα του «The View», με πέντε γυναίκες δημοσιογράφους, αλλά και ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Για το μεσημέρι εντάσσεται προσεχώς η εκπομπή «Μεσημερολόγιο» με τον Κώστα Λασκαράτο, τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ενώ στη βραδινή ζώνη έρχονται η σατιρική εκπομπή με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, «Instalation», αλλά και η εκπομπή «Συναντήσεις». Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου εντάσσεται μία εκπομπή με θέμα τη Eurovision, την οποία θα παρουσιάζει ο Μιχάλης Μαρίνος.

Στο επίπεδο της μυθοπλασίας προχωρούν οι συζητήσεις για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Βικτόρα Χίσλοπ, «Καρτ Ποστάλ».

No Comments Yet

Comments are closed