Έρχεται εφ’ όλης της ύλης πολιτική παρέμβαση Καραμανλή – Δηλώνει παρών ο πρώην πρωθυπουργός

από Team MyPortal.gr
sms

Εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση με πολιτική του ομιλία θα πραγματοποιήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.  Την ώρα που κάποιοι απεργάζονται σενάρια για μη κάθοδό του στις κρίσιμες επόμενες βουλευτικές εκλογές (είναι από το 1989 βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης) ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει παρών και θα μιλήσει σε εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 1 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» και μόνο από αυτό καταδεικνύεται πως ο κ. Καραμανλής θα αναφερθεί στο σύνολο των κρίσιμων ζητημάτων που αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο η Ευρώπη και η χώρα και των γεωπολιτικών εξελίξεων όπως καθορίστηκαν μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Τελευταία ομιλία του κ. Καραμανλή έγινε τον περασμένο Οκτώβριο σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, δεδομένου ότι μιλάει σπάνια δημοσίως, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.