Επιτέλους! Η πιο «καυτή» παίκτρια ριάλιτι μπαίνει στο Nomads!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Θα κάνει το ανδρικό κοινό να ξεχάσει ακόμα και τη Χριστίνα Κολέτσα.

Είναι γνωστό ότι στον επερχόμενο κύκλο του «Nomads» θα έχουμε πολλές αλλαγές στο reality επιβίωσης τόσο στον χώρο που θα διεξαχθεί, μεταφέρεται από τις Φιλλιπίνες στη Μαδαγασκάρη, όσο και στους κανόνες. Φυσικά σημαντική αλλαγή θα είναι και η μετάβαση από τον έμπειρο Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Σάκη Μπούμπουρα.

Αυτό που δε ξέραμε όμως είναι κάποια από τα ονόματα που συζητιούνται για να μπουν ως παίκτες στο reality. Οι υποψήφιοι πολλοί και όπως και πέρυσι οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι νέοι, με γυμνασμένα κορμιά για να αντέξουν στις δυσκολίες των αγωνισμάτων, αλλά και τις απαιτήσεις του νησιού.

Το όνομα που αναμένεται να βάλει φωτιά στην άμμο της Μαδαγασκάρης και στα μηχανάκια μετρήσεων της τηλεθέασης αν τελικά συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 είναι μία γνωστή μας από άλλο reality. Όχι όμως επιβίωσης, αλλά μόδας.

Ο λόγος για το καυτό μοντέλο και μία από τις πιο μεγάλες αντρικές φαντασιώσεις, την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η μελαχρινή Κρητικιά που δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί το ανδρικό κοινό από τις φωτογραφίσεις της σε περιοδικά και social media απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram σε ερώτηση που της ζητούσε να μπει στο φετινό Nomads.

Η όμορφη Δήμητρα ήταν αινιγματική, σε καμία όμως περίπτωση αρνητική, αφού απάντησε με τρόπο ώστε να γεμίζει ελπίδες τους followers της, γράφοντας «Θα δείξει…»

Επιτέλους! Η πιο «καυτή» παίκτρια ριάλιτι μπαίνει στο Nomads (Pics)