Επίσημη πρώτη του νέου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

από Team MyPortal.gr
sms

 Επίσημη πρώτη για τον νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο νέος γραμματέας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη επισκέφτηκε το νομό και το πρόγραμμα ήταν γεμάτο τόσο σε Α’ όσο και σε Β΄ Περιφέρεια.

Ο κ. Σπυρόπουλος που βρέθηκε στην πόλη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Σοσιαλισμός και πολιτική εξουσία σήμερα» συνδύασε την επίσκεψή του με κομματικές δράσεις. Βρέθηκε σε λαϊκή αγορά της Περαίας και συμμετείχε σε δράση κατά της ακρίβειας διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με τις προτάσεις της Χαριλάου Τρικούπη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, που υπενθυμίζουμε ήταν φανατικός υποστηρικτής της υποψηφιότητας Ανδρουλάκη για την ηγεσία του κόμματος.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου το απόγευμα, στο καφέ του Βασιλικού θεάτρου ο κ. Σπυρόπουλος βρέθηκε στο «Ρεμέντζο» της Καλαμαριάς όπου συμμετείχε σε Ολομέλεια που συγκάλεσε η συντονιστική της περιοχής. Συζήτησε με τα «πράσινα» κομματικά στελέχη, ενώ είχε και συνάντηση με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης, Ευρυβιάδη Ελευθεριάδη.

Φυσικά στα «πηγαδάκια» του γραμματέα συζητήθηκαν ανεπίσημα και μεταξύ άλλων ονόματα που είτε έχουν ακουστεί είτε ακόμα δεν είναι γνωστά, προσώπων που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τις «πράσινες» λίστες σε Α’ και Β’ Περιφέρεια του νομού. Μεταξύ άλλων, τα «πράσινα» στελέχη συζήτησαν για τις δράσεις του καλοκαιριού ενώ έγινε και μια πρώτη συζήτηση για την εμφάνιση Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ.