Επικοινωνήστε με τους ψηφοφόρους σας Άμεσα και Αποτελεσματικά!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Η μαζική αποστολή μηνυμάτων αποτελεί ένα ισχυρότατο όπλο για τους υποψήφιους πολιτικούς πριν από κάθε εκλογική διαδικασία. Όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να επικοινωνούν άμεσα και αξιόπιστα τις δράσεις και τις εκδηλώσεις τους, με όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, να τους ενημερώνουν για τις ιδέες και τις ενέργειές τους, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τις πιθανότητες για νίκη τους σε ενδεχόμενες εκλογές.

Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής των sms μηνυμάτων παρέχει την ιδιαίτερα χρήσιμη δυνατότητα να πραγματοποιούνται προσωποποιημένες αποστολές, οι οποίες είναι πιο προσωπικές και κατά συνέπεια πιο αποδοτικές. Ακόμα ένα πλεονέκτημα που προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι το γεγονός ότι δίνει την δυνατότητα να προγραμματιστούν οι αποστολές σε μεταγενέστερο χρόνο, χωρίς περιορισμούς, όποτε ο κάθε χρήστης επιθυμεί, χωρίς άγχος για να βρίσκεται μπροστά σε υπολογιστή τη συγκεκριμένη στιγμή. Απλά, γρήγορα, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις επάνω στους υπολογιστές, θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε σε μεγάλο πλήθος ανθρώπων τις προσφορές και τιςεκπτώσεις σας, τα διαφημιστικά σας, την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Η υπηρεσία των μαζικών μηνυμάτων sms επιλέγεται από πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που θέλουν να απευθύνονται σε όλους άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι με βάση αντίστοιχες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, η αποστολή μαζικών μηνυμάτων είναι το πιο σημαντικό διαφημιστικό όπλο που πρέπει να διαθέτουν οι επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν, να διαφημίσουν, να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με χαμηλό κόστος και αξιόπιστα. Η απόδοση τιμής-κόστους είναι η υψηλότερη σε σχέση με άλλους ξεπερασμένους και ακριβούς τρόπους διαφήμισης και προβολής όπως π.χ. τα διαφημιστικά έντυπα φυλλάδια