ΕΟΔΥ: Νέες προσλήψεις για τη στελέχωση 500 κινητών μονάδων

από Team MyPortal.gr
sms

Νέες προσλήψεις με στόχο τη στελέχωση των 500 Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού, ρόλος των οποίων είναι η διενέργεια ελέγχων για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

 

Οι νέες προσλήψεις πραγματοποιούνται μέσω τροποποίησης ήδη δημοσιευμένης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Οι Κ.Ομ.Υ. θα λαμβάνουν δείγμα βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα κορωνοϊού, στοχεύοντας μεταξύ άλλων σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες, νοσηλευτικές μονάδες με χρονίως πάσχοντες, ψυχιατρικές κλινικές, κέντρα αιμοκάθαρσης, δομές προσφύγων και μεταναστών καθώς και σε ασθενείς με συμβατή συμπτωματολογία. Με τον τρόπο αυτό, αποτρέπεται η επιβάρυνση των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η συνακόλουθη εξάπλωση του ιού, θωρακίζοντας τη Δημόσια Υγεία.

 

Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, για χρονικό διάστημα 3 μηνών με δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις.

Μέσω του διαγωνισμού ζητούνται:

  • ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτών και εν ελλείψει αυτών ειδικότητας ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων/ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων ή ΤΕ Επισκεπτριών/-των Υγείας ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών ή ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού / Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων
  • ΔΕ Οδηγών

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα: https://eody-komy.services.gov.gr

 

Σημειώνεται ότι δεν επέρχεται καμία τροποποίηση στα προσόντα και στη διαδικασία πρόσληψης των ΔΕ Οδηγών και ισχύουν όπως στην με αριθμό πρωτοκόλλου 8986/27-4-2020 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως οι θέσεις ΠΕ Διοικητικού έχουν υπερκαλυφθεί και ως εκ τούτου, με εντολή του Προέδρου του Δ.Σ. του Φορέα, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων δεν θα δέχεται άλλες αιτήσεις.

Η κατάθεση των αιτήσεων με τα παραπάνω δεδομένα, ξεκινησε από τις 8-7-2020 στις 9:00.