Eντάσεις (και ενστάσεις) στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για τις δημοτικές εκλογές

από Team MyPortal.gr
sms

Αναστάτωση και εσωκομματική ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.  Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει ενόψει των δημοτικών εκλογών τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν τριχοτομηθεί και άλλα συμμετέχουν ή στηρίζουν την παράταξη Αγγελούδη, άλλα του Πέγκα και άλλα του δημάρχου Ζέρβα.  Επισήμως δε η Χαριλάου Τρικούπη δεν έχει πάρει θέση.

Τελευταία αφορμή όμως για την ανταλλαγή εσωκομματικών πυρών ήταν η επιλογή του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδη Ελευθεριάδη να στείλει ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει δημόσια και επίσημα την υποψηφιότητα Αγγελούδη.

Μέλη της Νομαρχιακής αντέδρασαν έντονα και υπήρξε μάλιστα και διάθεση συλλογής υπογραφών.  Αμέσως μετά μάλιστα ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Πιτσιόρας κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο επισημαίνει την κομματική του ιδιότητα και την υποψηφιότητά του με Πέγκα.

Το θέμα απασχόλησε και τους Θανάση Γλαβίνα, Παναγιώτη Δουδωνή και Δημήτρη Μάντζιο που το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν συνάντηση στη Θεσσαλονίκη .

Υψηλόβαθμη κομματική πηγή δεν έκρυβε την ενόχλησή της από την κίνηση του κ. Ελευθεριάδη και επέμενε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει εκφράσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο.