Ενημέρωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης προς τον πρωθυπουργό, στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς

από Team MyPortal.gr
sms

 

 

Για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε μεταξύ άλλων τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος στη σύσκεψη των παραγωγικών Φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΞΘ χαρακτήρισε την αλλαγή σελίδας στον Οργανισμό μείζονος σημασίας που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «θα αποτελέσει το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός μετά τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη. «Με τη βούληση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωσταντίνου Ζέρβα, ο Οργανισμός μπορεί να αλλάξει σελίδα και μετά από 12 χρόνια, να δομηθεί και να στελεχωθεί από τεχνοκράτες» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μανδρίνος.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΞΘ επιβεβαίωσε στον Πρωθυπουργό τις προσπάθειες που γίνονται από τη νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη για την πάταξη της εγκληματικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας, ωστόσο υπογράμμισε την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.