Εκτός Big Brother παίκτης μετά τις δηλώσεις για βιασμό

Εκτός Big Brother μετά τον ΄σαλο των των αντιδράσεων τέθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το χυδαίο σχόλιό του.

Με αρκετές ώρες καθυστέρηση από την ώρα που χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τα όσα είπε ο παίκτης σε live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ η παραγωγή κάλεσε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας και του είπε πως στην κουβέντα που είχε με συγκατοίκους του «ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες.

Σε ερώτηση από τον Big Brother μάλιστα αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε «ποτέ». Συγκεκριμένα ο παίκτης του reality του ΣΚΑΙ είχε πει ότι: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Στη συνέχεια το πρόσωπο της παραγωγής που συνομιλούσε με τον παίκτη είπε «η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Ο Αλεξανδρίδης “απολογήθηκε” λέγοντας πως «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Στη συνέχεια από την παραγωγή του είπαν: «Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

Έτσι μετά από όσα είπε στο Big Brother και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διώξει τον παίκτη από το ριάλιτι.

Την αποπομπή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Broter ζητούσαν εξαγριωμένοι χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και ο παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του αναφέροντας επί λέξει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του…

Παράλληλα άλλοι χρήστες υποστήριζαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω παίκτης μιλάει απαξιωτικά για το γυναικείο φύλο. Μάλιστα στο πρώτο live του reality έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια.

Μάλιστα ένας χρήστης του Twitter έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο στη σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, η οποία του απάντησε ότι έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή και εκείνος με τη σειρά του μίλησε με την παραγωγή του reality.

Από την άλλη πλευρά εδώ και αρκετές ώρες το χάσταγκ #cancelbigbrother είναι πρώτο trend στο Twitter με πλήθος από χρήστες να ζητούν την ακύρωση του reality, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόλουθοι του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Instagram του εξαπέλυσαν επίθεση.

No Comments Yet

Comments are closed