Έδωσε τα χέρια με γνωστό δημοσιογράφο της πόλης ο Μανδαλιανός- Θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

από Team MyPortal.gr
sms

Υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού θα είναι στις επόμενες εκλογές γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μανδαλιανός, ο Στρατής Λιμνιός προστέθηκε στην παράταξή του “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” και θα διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου:

“Στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» συστρατευόμαστε με ενεργούς πολίτες, με ανησυχίες και όραμα για μία πόλη που μας αξίζει, σύγχρονη, όμορφη, «πράσινη», που σέβεται τους πολίτες και το περιβάλλον.
Σε αυτή την προσπάθεια καλωσορίζω με μεγάλη χαρά τον δημοσιογράφο Στρατή Λιμνιό.
Ο Στρατής είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Έχει διατελέσει υπεύθυνος γραφείου Τύπου ως ειδικός συνεργάτης της Έλενας Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Έχει καταγεγραμμένες στην πορεία του στη δημοσιογραφία μεγάλες επιτυχίες και αποκλειστικότητες, ενώ η ιδιαίτερη είναι η σχέση του με ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια εγκληματολογίας και marketing από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων με τρία best seller στο ενεργητικό του.
Στρατή καλωσόρισες στην παράταξη που βαδίζει προς το μέλλον, δουλεύοντας με προσήλωση και σχέδιο για να αλλάξουμε την πόλη μας”.