Δωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ από την Rhetor Law Firm στο Ιπποκράτειο

Στη δωρεά δύο υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο προχωρούν η δικηγορική εταιρεία Rhetor Law Firm και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, που «για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία».

«Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Rhetor αποτελεί η βελτίωση της κοινωνίας, όχι μόνο μέσα από τις πολυάριθμες νομικές υπηρεσίες της, αλλά και μέσω της έμπρακτης συμβολής και υποστήριξης της σε περιόδους κρίσης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, η Rhetor Law Firm συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με δύο υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απρόσκοπτο αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της πόλης και την αδιαμφισβήτητη αυτοθυσία που επιδεικνύει όλο αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι της Rhetor βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό τους».

«Αυτές τις γιορτές, που όλα μοιάζουν πρωτόγνωρα και αβέβαια, η αλληλεγγύη και η στήριξη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη είναι το μεγαλύτερο δώρο. Άλλωστε, ακόμα και κάθε μικρή πράξη έχει μεγάλη αξία. Ευχής έργον, η νέα χρονιά που καταφθάνει να σηματοδοτήσει τη γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα και να μας γεμίσει αισιοδοξία και δύναμη», καταλήγει η δικηγορική εταιρεία

No Comments Yet

Comments are closed