Διπλή επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί η ΔΕΘ φέτος να μην πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοϊού ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί κανονικά στη Θεσσαλονίκη για την καθιερωμένη πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου ομιλία του ενώπιον των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας.

Η ομιλία του θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» ενώπιον ακροατηρίου 50 ατόμων. Θα τον συνοδεύουν ελάχιστοι υπουργοί και στην εκδήλωση, που θα ενταχθεί στο Thessaloniki Helexpo Forum, θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι των επιμελητηρίων Βορείου Ελλάδος, Συνδέσμων Εξαγωγέων και Βιομηχάνων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, οι περιφερειάρχες και πρόεδροι των ΠΕΔ των τριών περιφερειών της Μακεδονίας και Θράκης και η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

O Kυριάκος Μητσοτάκης την επομένη θα παραχωρήσει την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου ωστόσο οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι στην κεντρική αίθουσα δεν θα είναι πάνω από 30 και οι υπόλοιποι θα την παρακολουθήσουν από άλλο χώρο και θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Οι εισηγήσεις που έχουν κατατεθεί στο πρωθυπουργικό γραφείο από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης και το ΥΜΑΘ προβλέπουν την τριήμερη παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη, δηλαδή από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ήδη κατατίθενται προτάσεις για το πρόγραμμα δράσεων, επισκέψεων και συναντήσεων.

Επίσης αναμένεται ο πρωθυπουργός να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και μια εβδομάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ομιλία του στο Φόρουμ της ΔΕΘ ώστε να έχει την επίσης καθιερωμένη σύσκεψη με φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

No Comments Yet

Comments are closed