Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Αύριο η ενημέρωση δικαιούχων ΤΕΒΑ για θέματα υγείας και κοινωνικής ένταξης

από Team MyPortal.gr
sms

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η συμβουλευτική ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ διοργανώνουν επιτόπια ενημέρωση για όλους τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Αύριο,  Δευτέρα 27 Μαρτίου, έξω από το ΚΕΠ Αγίου Παύλου (Ηπείρου 9-11), στις 10.30 το πρωί, επιστημονικό προσωπικό και εξειδικευμένα στελέχη θα ενημερώσουν τους πολίτες για σημαντικά θέματα.

Κινητή μονάδα στελεχωμένη με ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και διατροφολόγο, θα ενημερώσουν τους δικαιούχους για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και την υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης. Η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των δικαιούχων, παρέχοντας με διαδραστικό τρόπο σημαντικές συμβουλές. Τέλος, θα δοθεί εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό υλικό.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής ενώ απαιτείται ο ΑΜΚΑ του κάθε ενδιαφερόμενου. Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλέφωνο:  8001001770 (από σταθερό χωρίς χρέωση),   6907650399 (από κινητό)
  • Email: teva.ypostiriksi@gmail.com 
  • Facebook : TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ ή πατήστε εδώ
  • Δήμος Νεάπολης-Συκεών ΤΕΒΑ ΠΚΜ Συνοδευτικά ή πατήστε εδώ
  • Instagram : @teva.draseis

Ή να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες που υπέβαλαν την αίτηση υπαγωγής στο ΤΕΒΑ.