Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος

από Team MyPortal.gr
sms

«Δε θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας σήμερα στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε πως μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είχε την πρόθεση να παραιτηθεί, όμως θέλησαν να τον πετάξουν έξω από το γραφείο του, όπως είπε, χωρίς να του δώσουν ούτε καν χρόνο να μαζέψει τα πράγματα του.

Ακόμη, επισήμανε πως αναμένει το τι θα αναγράφεται στην πρόταση μομφής εναντίον του, εξηγώντας πως για να αναπεμφθεί από αντιπρόεδρος πρέπει η πρόταση μομφής να έχει 50 υπογραφές και να αναφέρει ότι άσκησε πλημμελώς τα καθήκοντά του, κάτι που συνέβαινε, κατά τα τον ίδιο, αφού και ο κ. Βούτσης έχει δηλώσει ότι ήταν εξαιρετικός αντιπρόεδρος.

Στη συνέχεια, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως αν αναγραφεί κάτι ψευδές για αυτόν στην πρόταση μομφής, θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στη συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό κατηγορώντας την κυβέρνηση πως είπε ψέματα για ένα εθνικό ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να λες ψέματα για την οικονομία, διότι στα εθνικά δεν χωρούν ψέματα γιατί δεν διορθώνονται.