Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή μηνύει Πολωνό ευρωβουλευτή

από Team MyPortal.gr
sms

Ψεύδη και συκοφαντίες, που πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της Εύας Καϊλή χαρακτηρίζει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τους ισχυρισμούς του Πολωνού ευρωβουλευτή Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι ότι η Ελληνίδα συνάδελφός του «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες ως ύποπτη για έμμισθη σχέση» με τη Ρωσία.

Πολωνοί ευρωβουλευτές ενέπλεξαν την πρώην ευρωβουλευτή με τη Ρωσία και με μία προπαγάνδα που ετοίμαζε η Μόσχα.

Σε συνέντευξη τύπου οι ευρωβουλευτές από την Πολωνία ανέφεραν πως η Ρωσία διέθεσε 200 εκατομμύρια για προπαγάνδα στο εξωτερικό και τα 60 εκατομμύρια πήγαν στην Ευρώπη. Υπεύθυνη για τη διαχείρισή τους ήταν η Εύα Καϊλή, που σύμφωνα με τους ίδιους τους ευρωβουλευτές και το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Το Πρωινό”  πήρε ως “μίζα” για τη “διακίνηση” 7 εκατομμύρια ευρώ.

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα “βόμβα” ψεύδους “συνταράσσει” το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο Πολωνός ευρωβουλευτής, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι “παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών – μελών της Ε.Ε. για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα”. Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κ. Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».