Digital4u – 4+1 λόγοι για να συνεργαστείς με το κορυφαίο Digital Agency

Χρειάζεστε μία επαγγελματική και αποτελεσματική προσέγγιση της επιχείρησής σας;

Από την αρχή της ίδρυσής μας, στην Digital4u, εργαζόμαστε ώστε να επιτύχουμε μετρήσιμα αποτέλεσμα που θα εκτοξεύσουν οικονομικά την φυσική ή online επιχείρησή σας. Η επιτυχία μας στηρίζεται αρχικά στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, στην υλοποίηση των στόχων του πελάτη από την ολοκληρωμένη γνώση της αγοράς του και φυσικά στην υγιή συνεργασία και εμπιστοσύνη που διατηρούμε με κάθε μικρό και μεγάλο επιχειρηματία που μας εμπιστεύεται.

Παρέχουμε εγγύηση αποτελέσματος

Σαν εταιρεία Digital Marketing γνωρίζουμε ότι ο συνδυασμός στοχευμένων ενεργειών είναι η συνταγή της επιτυχίας όσον αφορά την καλύτερη προβολή του brand και την υψηλότερη θέση στις κατατάξεις της Google για τα keywords που σας ενδιαφέρουν. Δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο, επιτυγχάνουμε ποιοτικό traffic που οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα (αγορά προϊόντων-υπηρεσιών κ.α.) και με σύμμαχο τον χρόνο, η επιχείρησή σας οδηγείται αβίαστα σε μία σταθερά ανοδική ανάπτυξη, εξέλιξη, ενδυνάμωση.

Οι υπηρεσίες μας είναι Ιn-Ηouse

Κάθε project ξεκινάει και τελειώνει αποκλειστικά από την μεγάλη και έμπειρη ομάδα μας, παρακολουθώντας κάθε στάδιο υλοποίησης του. Με αυτήν την πολιτική δεν χάνουμε λεπτό τον στόχο και προσαρμόζουμε, πριν το τελικό αποτέλεσμα, το project μαζί μας, έχοντας πλήρη επίγνωση των ενεργειών που εφαρμόσαμε. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι 100% επιτυχημένο και ο πελάτης αισθάνεται ασφαλής.

Παρέχουμε ευελιξία

Στις συνεργασίες μας, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και ρήτρες. Προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών, με καθορισμένη διάρκεια και κόστος. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε με ακρίβεια πόσο χρόνο δουλέψαμε πάνω στο project σας και πόσο budget ξοδέψατε. Αυτός είναι άλλος ένας πυλώνας της αποτελεσματικότητας και αξιοπιστίας μας. Επιπλέον, είμαστε από τα λίγα agencies που αναλαμβάνουμε custom (ανα)κατασκευή e-shop και ιστοσελίδας αποκλειστικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Είμαστε αξιόπιστοι και ειλικρινείς

Από την πρώτη συνάντηση με την ομάδα μας, θα κατανοήσετε τις βάσεις πάνω στις οποίες στηριζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήδη από την πρώτη επαφή, θα λυθούν όλες οι απορίες που έχετε. Εσείς θέτετε τους στόχους και εμείς επιλέγουμε τον ασφαλέστερο δρόμο για την επιτυχία τους! Η επικοινωνία με κάθε πελάτη μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και ειλικρίνεια. Γνωρίζετε σε μηνιαία βάση τα αποτελέσματα των ενεργειών που επιλέξαμε να εφαρμόσουμε ανάλογα με την τρέχουσα περίοδο και τις απαιτήσεις σας. Λαμβάνετε από εμάς reports με διαγράμματα και μετρήσιμα στοιχεία που αποδεικνύουν την πορεία της επιχείρησής σας.

Έχουμε στο ιστορικό μας βραβεία και διακρίσεις

Τρανή απόδειξη της ποιοτικής εργασίας είναι οι διακρίσεις και τα βραβεία μας. Αξίζει να σταθούμε σε δύο βραβεύσεις που μας έχουν κάνει υπερήφανους.

Η δουλειά της Digital4u τιμήθηκε με Honorable Mention, ανάμεσα σε χιλιάδες διεθνή sites που συμμετείχαν στην Αwwwards 2014. Τρία χρόνια μετά, αξιοσημείωτο είναι το βραβείο μας για το Redesign / Relaunch ηλεκτρονικού καταστήματος στα E-VOLUTION AWARDS 2017.

Τι μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας μοναδική και ποιος είναι ο τρόπος για να ξεχωρίσετε στον τομέα σας; Η σωστή επιλογή της εταιρείας Digital Marketing είναι η απάντηση!

H Digital4U, το καλύτερο Digital Agency στην Αθήνα έχει και γραφεία στην Θεσσαλονίκη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε συμφέρουσες λύσεις!

No Comments Yet

Comments are closed