Διαψεύδει η Κουμουνδούρου επαφές Τσίπρα – Παπανδρέου

Σε εσωκομματικά παιχνίδια εντός Κινήματος Αλλαγής αποδίδουν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για στενή επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πηγές της Κουμουνδούρου σημειώνουν στο iefimerida.gr ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία ανάμεσα στους δύο πρώην πρωθυπουργούς και υπογραμμίζουν ότι τα σχετικά δημοσιεύματα αφορούν την προσπάθεια ορισμένων κύκλων να παρέμβουν στην εσωκομματική διαμάχη της Χαριλάου Τρικούπη με στόχο τη διατήρηση του ΚΙΝΑΛ σε τροχιά που να μην απειλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τι λέει ο Σκανδαλίδης

Κορυφαία στρατηγική και στόχο του ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει την «προοδευτική διακυβέρνηση» ο Κώστας Σκανδαλίδης σε άρθρο του στα «Νέα» και υπογραμμίζει ότι συνδέεται άρρηκτα με την αυτόνομη πορεία και την αυτοδύναμη στρατηγική του χώρο. «Σ’ αυτή την πορεία είναι προφανές ότι ο κύριος αντίπαλος της παράταξης είναι η νεο-Δεξιά και η συντηρητική της πολιτική. Και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δυνάμεις που εκπροσωπεί, την πρακτική στην εξουσία και το θρυμματισμένο «ηθικό πλεονέκτημα» δεν συνιστά αξιόπιστο προοδευτικό εταίρο. Μια πραγματική «Κυβερνώσα Αριστερά» που θα εκπροσωπούσε ένα νέο πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα για την αναγέννηση της χώρας εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο. Αυτό οφείλει να υπηρετήσει το Κίνημα Αλλαγής», καταλήγει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

No Comments Yet

Comments are closed