Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για αύριο, Κυριακή, σε περιοχές δήμων της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 11:30 νοικοκυριά η διακοπή στην περιοχή Βαρδαρίου και συγκεκριμένα το τετράγωνο των οδών Λαγκαδά, Πολυζωίδη, Τερτσετη, Ειρήνης και Καρατζά στον δήμο Θεσσαλονίκης καθώς και από τις 8:00 έως τις 13:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά στο κέντρο της πόλης στις οδούς Αλεξ. Σβώλου, Π. Μελά, Απελλού, Δημ. Γούναρη, πλ. Ναυαρίνου κλπ.

Επίσης, διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη από τις 8:00 έως τις 12:00 στην κοινότητα Φιλύρου, και την περιοχή της πλατείας, τα σχολεία στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθν. Αμύνης την περιοχή Αμαδρυάς, γήπεδο κλπ, στον δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη καθώς και 8:30 έως τις 12:30 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού Μ. Αντύπα από το ύψος της αερογέφυρας της Εθν. οδού Θες/νικης – Μουδανίων μέχρι την Λεωφ. Γεωργ. Σχολής, καθώς επίσης και εκατέρωθεν της Λεωφ. Γεωργ. Σχολής από την οδό Μ. Αντύπα μέχρι την σχολή Πολέμου συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών jubo, infoquest, ion, Kλιματεχνική, Βενζινάδικα, Κτήριο Αλαμάνη, Καλαμάρι, κτήριο αποκεντρωμένης, ναυπηγία, ford, Καζακίδης κ.λ.π.

Από τις 8:30 έως τις 14:30 χωρίς ρεύμα θα μείνουν στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. τα εργοστάσια Νικολαΐδη, Έδεσμα ΑΕ, Αλεσις, Ιπποκράτης & μπάρμπα Στάθης, στο δήμο Δέλτα.

Τέλος, στον δήμο Παύλου Μελά από τις 9:00 έως τις 11:00 και συγκεκριμένα στην περιοχή ευκαρπίας χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι διανα, οπζα, Πανταζοπουλος, ζαβρακλη, Ζωσιμιδου, Χαραβοπουλου, Γεωργιάδης, τιμ ελλας αβεε & ποιμνιοστάσιο.