Δένδιας για ασφάλεια: Ο Τσίπρας έχει την ευθύνη

Ευθύνες στον Πρωθυπουργό και όχι στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, καταλόγισε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλειας.

Ο κ. Δένδιας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τόνισε: «Η Δημόσια Ασφάλεια είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί κανείς να καταγράψει καθολική αποτυχία. Νομίζω ότι η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι απόλυτα ακριβής.

Δεν υφίσταται σύστημα ασφαλείας της χώρας, δεν είναι καν στόχος της κυβέρνησης η Δημόσια Ασφάλεια των πολιτών. Εγώ δεν καταλογίζω ευθύνη, ως συνήθως γίνεται, στον αρμόδιο Υπουργό, γιατί θεωρώ ότι την ευθύνη για αυτό το μείζον θέμα την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και σωστά είπατε ότι είχε έρθει τότε στη Βουλή και μας είχε πει ότι όλα πάνε καλά και ότι οι δείκτες βελτιώνονται».

«Ο πρωθυπουργός στη Βουλή αυτό που έκανε ήταν να πάρει τους δείκτες του πρώτου εξαμήνου και να τους συγκρίνει με τους δείκτες ολόκληρου χρόνου. Έτσι αποφάσισε ότι έχουμε δραματική… βελτίωση. Από τέτοια στον ΣΥΡΙΖΑ είναι “θεοί”, όμως ο πολίτης στην καθημερινότητά του καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά ότι έρχεται η πραγματικότητα και διαψεύδει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς» σημείωσε μεταξύ άλλων .

No Comments Yet

Comments are closed