Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος και… σκέφτεται να αποσυρθεί

από Team MyPortal.gr
sms

Ένα μήνα περίπου πριν ανακοίνωσε μέσω των social media την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος και σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.

Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο Καλαμαριάς και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Τελίδη, ο οποίος στις αρχές Οκτωβρίου γνωστοποίησε την κάθοδό του στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Τις τελευταίες όμως ημέρες ο κ. Τελίδης συναντήθηκε στελέχη που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του καθώς και με τον πρώην δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη και τους ενημέρωσε για το ενδεχόμενο απόσυρσης της υποψηφιότητάς του.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό, άγνωστοι έγραψαν με μπογιά στην πόρτα του αυτοκινήτου της συζύγου του τη λέξη «παραιτήσου» ενώ τοποθέτησαν και εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του σπιτιού του, προκαλώντας μικρής έκτασης ζημιές.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του κ. Τελίδη, τα δύο αυτά περιστατικά φαίνεται πως τον προβλημάτισαν και για το λόγο αυτό σκέφτεται να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως μάλιστα τονίζουν στο myportal.gr  “η υποψηφιότητα του Γιώργου Τελίδη συζητήθηκε έντονα στους αυτοδιοικητικούς κύκλους, και όχι μόνο, του δήμου Καλαμαριάς και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν λόγο για μια δυνατή υποψηφιότητα. Αυτό μάλλον δεν άρεσε”.