Δ. Καμμένος: Πουλήθηκε το Σκοπιανό – Δεν εννοεί ό,τι λέει ο Π. Καμμένος

από Team MyPortal.gr
sms

Την άποψη πως οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν από την κυβέρνηση για να σώσουν τη Μακεδονία, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας σήμερα στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας τις απειλές του προέδρου των ΑΝΕΛ πως θα ρίξει την κυβέρνηση τόνισε πως “τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το ‘δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε”.

Στη συνέχεια, ο ανεξάρτητος βουλευτής κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο πως δεν εννοεί αυτά που λέει, εξηγώντας πως προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, καθώς το κόμμα, όπως είπε, έχει διαλυθεί.

“Πουλήθηκε το Σκοπιανό”, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Μαυραγάνη πως οι υπογραφές του Τσίπρα και του Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες, ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά ότι “αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας”, ενώ υποστήριξε πως οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι και δεν μπορούν να διαφωνήσουν.

Καταλήγοντας, όσον αφορά τη στάση της γειτονικής χώρας στη συμφωνίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε πως “έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη, να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ”.