Δ.Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καθαρισμοί και διαμόρφωση χώρων στα σχολικά συγκροτήματα Λυκείων και Γυμνασίων

Με ταχύτητα και σχολαστικότητα και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα και οδηγίες, έγινε ο καθαρισμός δαπέδων, επιφανειών, W/C των εσωτερικών χώρων στα λύκεια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σύμφωνα με ενημέρωση με αφορμή τη σημερινή επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου στα θρανία. Παράλληλα γίνεταιγνωστό ότι στις αυλές των σχολικών συγκροτημάτων έγινε κοπή των χόρτων και στη συνέχεια πλύσιμο με πλυντήρια του Δήμου για την επαναλειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων, ενώ από το πρωί της Δευτέρας 11/5 και μέχρι την Παρασκευή 15/5 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη προετοιμασία στα Γυμνάσια του Δήμου. Από σήμερα Δευτέρα 11/5/20 επαναλειτουργούν τα τμήματα της 3ης λυκείου.

Επίσης από σήμερα μέχρι την Παρασκευή γίνεται ανάλογη προετοιμασία στα Γυμνάσια του Δήμου ώστε να ξεκινήσει τη Δευτέρα 18/5/20 η λειτουργία των λυκείων με τις Α’ και Β’ τάξεις και των γυμνασίων.

Τα σχολικά συγκροτήματα επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10/5 Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος έκανε και έλεγχο της καθαριότητας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

No Comments Yet

Comments are closed