Τον χορό των υποψηφιοτήτων για το Δήμο Θεσσαλονίκης άνοιξε o Αηδονόπουλος

από Team MyPortal.gr
sms

Τον Πύργο του ΟΤΕ, συμβολικά όπως είπε ώστε να δείξει πως θα βλέπει όλη την πόλη, επέλεξε ο Χάρης Αηδονόπουλος ώστε να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Περιστοιχισμένος από τους πρώτους συνεργάτες του είπε πως στόχος του είναι οι συνέργειες και το όνομα του συνδυασμού του θα είναι “Πρώτα η Πόλη μας”.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, της συντήρησης των δημόσιων χώρων και της καθημερινότητας. Από τα κύρια ζητήματα είναι το κυκλοφοριακό,οι θέσεις στάθμευσης που δεν καλύπτουν τις ανάγκες,η καθαριότητα και η ερήμωση της πολης. Οι αλλαγές πρέπει να είναι δομικές και οι δημότες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να “συμμετέχουν” στη διοίκηση της αγαπημένη; μας πόλης. Η διοίκηση οφείλει να παράξει έργο για κάθε ένα δημότη σε κάθε γωνιά του δήμου χωρίς κομματικός κατευθύνσεις αφοί τα πεζοδρόμια τα πατούν αδιάκριτα όλοι. Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη “Πρώτα η πόλη μας””, είπε.

Ο κ. Αηδονόπουλος απέφυγε πάντως να ασκήσει κριτική στη διοίκηση Μπουτάρη λέγοντας πως για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης δεν ενοχοποιεί τη διοίκηση αλλά την συγκυρία της οικονομικής κρίσης. Είπε επίσης πως πριν πάρει την απόφαση δεν μίλησε, ούτε θα μιλήσει στη συνέχεια με κόμματα.

Τάχθηκε επίσης υπερ της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση ώστε, όπως είπε, να περιοριστεί η αλαζονεία του πρώτου.

Ανακοίνωσε πως θα δέχεται ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: synergeiaprotaipolimas@gmail.com.

Ο κ. Αηδονόπουλος διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης.