Χαμός στο γάμο του Παπανικολάου με κουμπάρο τον Καραμανλή

από Team MyPortal.gr
sms

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένη στη Γλυφάδα στο γάμου του δημάρχου Γλυφάδας και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Παπανικολάου και της Εύας Ντογιάκου, με κουμπάρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνοδεύονταν από τη σύζυγό του Νατάσα και τα παιδιά τους Αλέκο και Αλίκη και απέφυγε δηλώσεις αρκούμενος να απαντά «ευχαριστώ πολύ», στις ευχές που δέχονταν. «Ευτυχισμένος» δήλωσε ο Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος μετά το μυστήριο αφιέρωσε ένα ποίημα με όρκους αιώνιας αγάπης στη σύζυγό του και μαζί ευχαρίστησαν το πλήθος που έδωσε το παρών στο γάμο τους. Στον αύλειο χώρο της εκκλησίας είχαν τοποθετηθεί καρέκλες και γιγαντοοθόνες ώστε να μπορέσουν όλοι να δουν τον γάμο.

Το παρών μεταξύ πολλών έδωσαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και πρώην υπουργοί και βουλευτές όπως οι Γιώργος Κουμουτσάκος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νίκος Δένδιας, Σταύρος Καλαφάτης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Γιάννης Βρούτσης κ.ά. Επίσης οι αν. εκπρόσωποι της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.