Αυτές τις ικανότητες καλό θα είναι κάθε άντρας να τις έχει

από Team MyPortal.gr
sms

Το «Γίνε Καλύτερος» είναι το motto του AskMen και φροντίζει να σε βελτιώνει με τον τρόπο που μπορεί κάθε φορά. Στο παρόν άρθρο, θα εξετάσουμε τις βασικές ικανότητες που πρέπει κάθε άντρας να έχει ή να αποκτήσει.

Να ξέρεις να αλλάξεις λάστιχο στο αυτοκίνητο

Εκτός από το να μείνεις από βενζίνη, το να καλέσεις την οδική βοήθεια μπορεί να συμβεί και επειδή έμεινες από λάστιχο και δε γνωρίζεις πώς να το αλλάξεις. Και εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο ντροπιαστικό. Για μηχανικές βλάβες είναι δικαιολογημένο το να μην έχεις τις γνώσεις να επέμβεις αλλά όταν χρειάζεται να αλλάξεις ένα λάστιχο είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Είναι κάτι πολύ απλό και κάθε άντρας πρέπει να είναι σε θέση να ξέρει πώς να το κάνει.

Να είσαι καλός στο κρεβάτι

 

Το σεξ είναι εκτός των άλλων και μια θεμελιώδης μορφή επικοινωνίας. Όλοι μπορούν να κάνουν σεξ αλλά αυτό δε σημαίνει πως και όλοι είναι απαραίτητα καλοί σε αυτό. Πολλοί αποτυγχάνουν πανηγυρικά κι αυτό γιατί παρερμηνεύουν το τι ακριβώς σημαίνει το «να είσαι καλός στο κρεβάτι». Δεν αρκεί να έχεις ένα κανονικό προς μεγάλο μόριο αλλά να καταλαβαίνεις τι θέλει κάθε φορά η σύντροφός σου και τι είναι αυτό που πραγματικά την ικανοποιεί. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ανταλλαγή απόψεων που αφορά όμως συγκεκριμένες πράξεις.

 

Να εκτελείς σωστά τις ασκήσεις έλξεων

 

Αν μια άσκηση γυμναστικής απαιτεί τόσο δύναμη όσο και πειθαρχία αυτή δεν είναι άλλη από τις έλξεις και η επιβράβευσή της είναι η γενική βελτίωση της εικόνας και της αθλητικής σου κατάστασης. Είναι δύσκολο αλλά σίγουρα σε κάνει καλύτερο.

 

Να μπορείς να μαγειρέψεις ένα φαγητό της προκοπής

 

Κανείς δε θα σου ζητήσει να γίνεις Michelin-άτος σεφ στη μικρή σου κουζίνα. Αλλά το να γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά και να μπορείς να τραφείς επαρκώς και σωστά μάλλον είναι μια δεξιότητα που πρέπει να έχεις. Ο καθένας μπορεί να πληρώσει και να φάει κάτι απέξω (προφανώς ανθυγιεινό). Γιατί όμως να μη φτιάξεις εσύ κάτι, ακριβώς όπως το θέλεις, με υλικά που έχεις επιλέξει; Δεν χρειάζεται τόση πολλή εκπαίδευση όσο νομίζεις και -εκτός των άλλων- μπορεί να σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό σε μια γυναίκα. Υπομονή χρειάζεται κυρίως.

 

Να ανάβεις φωτιές

Μια από τις πρώτες δεξιότητες που απέκτησε ο άνθρωπος – από μια εποχή που καλά καλά δεν λογιζόταν ως τέτοιος. Και μπορεί η τεχνολογία να έχει προχωρήσει αλλά τι θα έκανες σε μια κατάσταση επιβίωσης που θα χρειαζόταν να ανάψεις μια φωτιά χωρίς σπίρτα ή αναπτήρα; Μια τέτοια ικανότητα θα ήταν πραγματικά θέμα ζωής και θανάτου.

 

Πηγή: Askmen.com